Оновлення у процесі реєстрації фізичних осіб у Державному реєстрі платників податків



З 25 грудня 2023 року набирає чинності новий наказ Міністерства фінансів України від 24.10.2023 № 571, який стосується внесення змін до Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків. Ці зміни були узгоджені з постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2023 року № 853 щодо комплексної електронної публічної послуги «єМалятко».

Вноситься коригування до абзацу першого пункту 1 розділу XIV Положення, де слова та цифри «комплексної послуги «єМалятко» відповідно до Порядку надання комплексної послуги «єМалятко», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 року № 691» замінено словами та цифрами «комплексної електронної публічної послуги «єМалятко» відповідно до Порядку надання комплексної електронної публічної послуги «єМалятко», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2023 року № 853».

Інформація щодо зазначеного наказу доступна на вебпорталі Державної податкової служби в розділі «Головна > Діяльність> Законодавство про діяльність> Накази про діяльність». Подробиці та текст наказу можна знайти за посиланням.

Новини Клубу Головного Бухгалтера

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Які святкові дні змінили дати із 2023 року

Як правильно змінювати найменування юридичної особи та перереєструвати платників ПДВ

Оплата лікарняних лише з четвертого дня хвороби та інші зміни щодо лікарняних — законопроєкт