Важлива Інформація від Державної Податкової Служби України: Порушення Правил Застосування Реєстраторів Розрахункових Операцій




Державна податкова служба України наголошує на важливості дотримання правил застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, як це передбачено Законом України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР.

Суб’єкти господарювання, що здійснюють розрахункові операції у цих сферах, повинні проводити оплату за товари (послуги) через РРО/ПРРО та надавати відповідні розрахункові документи.

Нещодавно працівники управління фактичних перевірок Головного управління ДПС у м. Києві здійснили перевірку магазину-кафетерію, де виявили факти порушень. Магазин не проводив розрахунки через ПРРО та не видавав розрахункові документи, що імітували фіскальні чеки. Також були виявлені порушення у сфері трудового законодавства.

За результатами перевірки порушнику загрожує фінансова відповідальність у сумі 680,1 тис. грн. Матеріали перевірки будуть передані до відповідного міжрегіонального територіального органу Державної служби України з питань праці для подальшого розгляду.

Державна податкова служба України нагадує громадянам про можливість повідомлення про виявлені порушення законодавства через чат-бот «StopViolationBot» у месенджері Telegram у будь-який час та в будь-якому місці.
Новини Клубу Головного Бухгалтера

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Які святкові дні змінили дати із 2023 року

Як правильно змінювати найменування юридичної особи та перереєструвати платників ПДВ

Оплата лікарняних лише з четвертого дня хвороби та інші зміни щодо лікарняних — законопроєкт