Оцифрування Трудових Книжок: Як Перевірити та Уникнути Помилок




У світлі важливості процесу оцифрування трудових книжок, важливо слідкувати за статусом опрацювання заявок. Для отримання актуальної інформації щодо того, чи завершено оцифрування, заявники можуть перевірити вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Для роботодавців, доступ до інформації про стан обробки знаходиться у кабінеті страхувальника, в розділі "Звернення". Там відображені всі подані звернення зазначених працівників, із зазначенням статусу опрацювання.

Для застрахованих осіб важливо перевірити розділ "Мої звернення" в особистому кабінеті користувача. Статус "Виконано" підтверджує успішне опрацювання скан-копій та актуалізацію даних про трудові відносини. Якщо статус "Скасовано виконання", це означає наявність помилок та потребу у повторному поданні.

Причинами скасування можуть бути помилки, такі як невідповідність скан-копій документів заявникові, зняття копій не з оригіналів, або неправильне сканування. Також, порушення вимог до оформлення трудової книжки, такі як відсутність титульної сторінки, підпису власника чи запису про зміну ПІБ, можуть призвести до відхилення звернення.

Зазначені інструкції та рекомендації сприятимуть успішному оцифруванню трудових книжок, допомагаючи уникнути непорозумінь та забезпечити коректну обробку документів.

Новини Клубу Головного Бухгалтера

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Які святкові дні змінили дати із 2023 року

Як правильно змінювати найменування юридичної особи та перереєструвати платників ПДВ

Оплата лікарняних лише з четвертого дня хвороби та інші зміни щодо лікарняних — законопроєкт