Забезпечення військового обліку та працевлаштування призовників: Звернення до читачів


Ми нагадуємо нашим читачам про важливі аспекти, пов'язані з прийманням на роботу військовозобов'язаних громадян, призовників та резервістів. Згідно із законодавством, така можливість існує лише за певних обставин, а саме, коли ці особи знаходяться на військовому обліку в районних (міських) територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки.

Для роботодавців особливо важливим є перевірка наявності у чоловіків у віці від 18 до 60 років військово-облікових документів, таких як військові квитки або тимчасові посвідчення для військовозобов'язаних, або посвідчення про приписку до призовних дільниць для призовників.

Звертаємо увагу на те, що керівники державних органів, органів місцевого самоврядування, установ, організацій, підприємств та закладів освіти, незалежно від їхньої форми власності, повинні дотримуватись законодавчих норм, пов'язаних з веденням військового обліку.

Важливо відзначити, що порушення законодавства щодо оборони, мобілізаційної підготовки та мобілізації, включаючи ведення військового обліку, має юридичні наслідки. Такі порушення можуть спричинити відповідальність згідно з чинним законодавством.

З цим питанням можна ознайомитися більш детально на офіційному Facebook-акаунті Служби зв'язків з громадськістю Чернівецького Окружного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Ми стежимо за розвитком ситуації та готові поділитися новинами про подальші кроки у цьому напрямі.

Новини Клубу Головного Бухгалтера

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Які святкові дні змінили дати із 2023 року

Як правильно змінювати найменування юридичної особи та перереєструвати платників ПДВ

Оплата лікарняних лише з четвертого дня хвороби та інші зміни щодо лікарняних — законопроєкт